Spausdinti
Kategorija: Bendruomenių naujienos
Peržiūros: 229

Išdagai 2Vos tik pirmomis gruodžio dienomis gamtai žiemos skraiste užklojus miestų ir kaimelių kiemus, į mūsų bendruomenės centrą susirinko šauniosios savanorės. Jos savo vizijose turėjo gražių tikslų, todėl su savo pagalbininkais padirbėjo iš peties.
To rezultatas ‒ gruodžio 2 dieną nuvilnijo muzikos garsai ir sušvytėjo šventinė programa su staigmenomis. Skambėjo padėkos žodžiai visiems susirinkusiems, taip pat siunčiami tiems, kurie skyrė savo laiką, idėjas, lėšas ir šalo rankeles puošdami Išdagų bendrąsias erdves. Prie įvažiavimo į šventės centrą visus pasitiko nykštukai ir sniego senis ... Pagrindinėje gatvėje pūpsojo raudonos rogės, pilnos dovanų. Publikai padėkos žodžius palydėjus plojimais, buvo įžiebtas visas šventinis Išdagų parko apšvietimas. Jo centre puikavosi Žaliaskarė eglė. Prie jos rinkosi mažieji, tikėdamiesi dovanėlių iš Kalėdų senelio. Jų užteko ir garbingiems šių metų jubiliatams.
Šventiškai papuoštoje palapinėje vaišinomės nykštukų suneštais sausainiais ir saldainiais bei garuojančia arbata. Su Kalėdų seneliu, snieguole ir jų nykštuke sušokome ratelį. Pašokę ir padainavę, šildėm pilvelius gardžia ant laužo virta sriuba ir plovu. Tad manoma, kad ,,Šventė Staigmena" mums pavyko, nes ji apdalino šventės dalyvius pakilia nuotaika. Juk buvo tikrai smagu jausti išdagiečių ir jų svečių širdžių šilumą tokioje gražioje bendrystėje...

Rasa Kopicė, Išdagų BC pirmininkė

Išdagai3Išdagai 1 Išdagai 4